Tantrisch neuken

chakrastantramasseur00Je ligt naakt op mijn warme massagetafel, het ruikt aangenaam naar zoete wierook en op de achtergrond hoor je zachte exotische muziek. Als ik de massage begin voel je mijn warme handen op je rug, voorzichtig tastend en voelend. Ik strijk over je rug en langs je ruggengraat naar beneden en weer omhoog en voel hoe jouw energie verdeeld is over je lichaam. Dat zegt mij veel over hoe jij je voelt. Voor jou is het gewoon een aangenaam strelend gevoel.

Dan vul ik de kom van mijn hand met warme olie, de olie is exact 38 graden, maar voor jou voelt hij bijna te heet. De warmte van de olie en de zachte bewegingen ontspannen, je voelt hoe je alles loslaat, je hoeft niets te doen, je kunt gewoon genieten. Zonder dat je het in de gaten hebt ontspan je steeds dieper en je geniet van elke aanraking. Als je voelt hoe ik ook je billen en de binnenkant van je dijen insmeer met warme olie en deze glad van de olie begin mee te nemen ga je bijna als vanzelf een beetje mee bewegen, je spreid je benen een beetje uit en je kontje komt af en toe omhoog.

Voor mij is dat meebewegen een teken dat je het lekker vindt, dat je billen gevoelig zijn en dat je wil dat ik er meer aandacht aan geef. Waar mijn handen zijn, daar bewegen jouw billen zich naar toe. Ik ga mee in de beweging en strijk zacht door je gladde bilnaad, op zoek naar je gevoelige perineum, het gedeelte tussen je anus en je penis, en masseer ik zacht het gebied rond je anus en de anus zelf. We hebben natuurlijk van tevoren besproken wat je wel en niet wilt, maar jouw lichaam liegt niet, als je me niet vertrouwt, dan zul je jezelf ook niet voor mij openen, dan spannen je billen en voel ik hoe je jouw anus dichtknijpt als ik er aan zit.

door full body contact

door full body contact

Dan zet ik mijn rechterknie op de massagetafel, jouw benen gaan een beetje uit elkaar zodat ik er tussen kan. Jij voelt je heerlijk, die aandacht voor je billen maakt je zacht en ontvankelijk en je verlangt naar meer. Het kan zijn dat je dit gevoel nog nooit zo intens hebt beleefd. Misschien heb je zelfs wel nog nooit meegemaakt dat je zo opgewonden raakte van die aandacht voor je kont, misschien ben je er wel van overtuigd dat dat niet bij jou past. Nu je dit zo ondergaat laat je het gewoon over je heen komen, nieuwsgierig naar het vervolg.

Ondertussen ga ik gewoon door, waarbij ik zeker de eerste keer dat ik je zie heel alert ben op jouw reacties. Zodra ik maar enigszins voel dat je grens bereikt is hou ik op. Jouw reacties zijn echter overduidelijk, je hele lichaam vraagt bijna om meer. Dan haal ik ook mijn andere been op de massagetafel en zit ik op mijn knieën achter je, je benen nog weer wat wijder. Jij voelt mijn energie achter je, je benen opengesperd, alsof je jezelf aan mij over geeft. Zo voel je dat ook, je geeft de regie helemaal uit handen en je bent verbaasd over hoe bevrijdend dat kan zijn. Zeker voor mannen, die zich vaak verantwoordelijk voelen voor hun seksuele partner, de ander moet ook genieten, dus je moet er altijd met je aandacht bij blijven. Nu hoeft dat niet meer.

Dan laat ik mij zacht op je zakken en je voelt mijn harde erectie tussen je benen langs je perineum glijden. Onze lichamen zijn nu dicht bij elkaar, je voelt mijn hete adem in je nek, je krijgt overal kippenvel en het glijden van de harde penis tussen je benen wind je op. Ik zie en voel jouw reacties en soms besluit ik dan om niet door te zetten, maar Jij had al gezegd dat je hier naar verlangde, dus ik hoef me om jou geen zorgen te maken. Zonder de aandacht voor jou te laten verslappen pak ik een condoom van de plank en doe hem om. Ik gebruik royaal glijmiddel en zachtjes druk ik mijn erectie tegen jouw opening. Ik voel je open gaan en penetreer je voorzichtig met kleine zachte stootjes tot ik helemaal diep in je ben.

De beste Tantrische houding om een man te penetreren is als hij op zijn buik ligt (een vrouw kan beter op haar rug liggen). Je begint natuurlijk met een uitgebreid voorspel waarin je samen toewerkt naar ontspanning, zachte massage van de billen en de anus, eerst voorzichtige penetratie met glijmiddel of olie en een vinger, massage van de prostaat en de gevoelige zenuw die er vlak bij ligt, degene die op de tafel ligt ontspant en je merkt dat hij gewillig is en open staat voor meer. Hoe meer tijd je besteed aan dit voorspel, hoe makkelijker het voor je partner is om zich te geven.

Tantra werkt net als QiGong, Tai Chi en Acupunctuur met Chi, de ijle energie die ons allemaal doorstroomt en omringt. Deze energie loopt door een ingewikkeld stelsel van energiebanen en knooppunten. Met Qi Gong oefeningen kun je jouw energie vergroten en ook sturen, meestal doe je dat alleen. Tantra doet hetzelfde, maar dan altijd met twee of meer mensen, die elkaars energie ook kunnen vergroten en sturen. Een van de doelen van Tantra is het vrijmaken van je seksuele energie uit je onderste Dantian, een van de opslagplaatsen van Chi energie. Deze Kundalini energie kun je transformeren in een diepe spirituele ervaring waarmee je contact kunt maken met het Goddelijke in jou.

De zeven grote  chakra’s zijn belangrijke knooppunten van Chi in ons lichaam. Op de foto op mijn profielpagina zie je de chakra’s op mijn lichaam weergegeven. De energie in deze chakra’s kun je voelen als een soort draaikolkjes, het is een draaiende energie, je ziet dat in het onderste chakra de draairichting bij mannen rechtsom en bij vrouwen linksom is. De energie die tijdens een Tantra sessie wordt losgemaakt stroomt vanuit de opslagplek in je onderlichaam langs de chakra’s naar boven. Deze slingerende energie is de fameuze Kundalini, de slingerende slangen.

Als een man met zijn stijve penis, deLingam, de scheppende kracht, de vrouw penetreert in haar yoni, de ontvangende, dan komen de chakra’s dicht tegen elkaar te liggen. Door de houding van de man op de vrouw draait de energie in de chakra’s van de man en zijn vrouwelijke partner  dezelfde kant op. Dit synchroon roteren van de chakra energie, waardoor de energie van de vrouw en de man synchroniseert en samenvloeit,  kan leiden tot een geweldig gezamenlijk orgasme. Dat gaat niet snel, daar moet je de tijd voor nemen.

Bij mannen onderling werkt dit niet, als je op elkaar ligt met de buiken tegen elkaar, dan is de energie tegengesteld, je versterkt elkaar niet. Daarom penetreer je een man als hij op zijn buik ligt. Dan is het effect hetzelfde, de energie van jouw chakra’s en van mijn chakra’s synchroniseert, mijn energie versterkt jouw energie en andersom. Voor twee mannen is dit de perfecte houding om door middel van Tantrisch neuken tot een geweldig hoogtepunt te komen