Kinky Tantra?

De mannen en vrouwen die bij mij komen zijn allemaal verschillend uiteraard, zowel qua uiterlijk als in hun wensen en verlangens. Meestal komen de diepere wensen en verborgen verlangens pas na een paar bezoeken aan de orde. Hierbij gaat het om het opbouwen van vertrouwen tot een niveau waarbij je niet alleen geen moeite meer hebt om lichamelijk naakt bij elkaar te zijn, maar waarbij er ook een dieper vertrouwen ontstaat.

Je diepste wensen en verlangens delen met iemand kan alleen maar als je elkaar volkomen vertrouwt, dat zou je wel met je partner willen kunnen, maar soms ben je er al snel achter door uitspraken van je partner of door zijn of haar reacties op voorzichtige suggesties, dat je partner er niet open voor staat. Dan wil je je relatie niet op het spel zetten, maar er is dan toch een deel van jou dat geen erkenning krijgt en waar je geen uitweg voor hebt. Dat kan gaan knagen aan je en een eigen leven gaan leiden. Soms wordt het een obsessie en wil je kost wat kost je allerdiepste verlangens beleven.

Ik merk vaak dat mensen als ze zich eenmaal vertrouwd genoeg voelen bij mij duidelijker gaan aangeven wat ze willen. Dat kan non-verbaal op een lichamelijke indirecte manier zijn of directer door voorzichtig te vragen naar de mogelijkheden. Voorzichtig, want je maakt je kwetsbaar door je diepste verlangens te erkennen en je ook op die manier bloot te geven.

Tantra gaat altijd over het erkennen van jou, van jouw verlangens en wensen, zonder oordelen. Ook diepere wensen en verlangens, zolang die anderen of jou zelf geen schade berokkenen, kunnen de ruimte krijgen. Voor veel mensen is dit een echte verademing, eindelijk kunnen ze experimenteren met hun gevoelens en soms blijkt dan dat het allemaal wel meevalt, dat het misschien helemaal niet zo spannend is of juist wel.

Dus een massage met een kinky tintje, daar kijk ik niet gek van op. Als dat voor jou iets toevoegt aan de beleving, dan ga ik daar graag in mee.