Tantra Avond

Als de bel de eerste bezoeker aankondigt hebben we net alles klaar om de avond te beginnen. De ruimte is leeggemaakt en overal liggen kussens en kleden waar mensen kunnen zitten. Alle benodigdheden staan klaar en wij zijn er ook klaar voor. Fris gedoucht en gekleed in een kleine zijde sarong wacht ik samen met mijn mooie oosterse assistent op de eerste gasten. Het zijn allemaal bekenden van ons, mensen die al eerder bij ons waren voor een gewone Tantra massage of een 4handen Tantra massage. Geen onbekenden dus, wel voor elkaar, want ze kennen elkaar natuurlijk niet, ik ken ze allemaal en heb ze allemaal al eens naakt onder handen gehad, daardoor ook geen onaangename verrassingen.

De eerste bezoeker krijgt direct bij binnenkomst een blinddoek voor en mag dan met achterlating van zijn schoenen en sokken de ruimte betreden waar mijn assistent hem opvangt. We vormen een perfect duo, mijn assistent en ik, hij is een mooie slanke getinte bottum, ik ben zelf vooral een top en wat meer sturend en dominant. Bovenal zijn we perfect op elkaar ingespeeld en zonder woorden weten we exact waar de ander naar toe wil.

De andere gasten arriveren al snel en allemaal worden ze door mij voorzien van een blinddoek naar de ruimte geleid, wat voor de meesten al heel spannend is, de voorpret is begonnen. Sommige mannen hebben spannende kleding meegenomen of andere attributen, maar we beginnen gewoon zoals iedereen is gekomen. We zetten de mannen in een cirkel en dan wordt er door mij iemand uitgenodigd om in het midden te gaan staan. De eerste man laat zich makkelijk geleiden en voelt ondertussen snel even aan mijn warme naakte lijf. Hmm, ik krijg er zo ook zin in.

We maken de cirkel kleiner en de man in het midden wordt door de anderen langzaam uitgekleed, waarbij alleen zijn blinddoek overblijft. Het uitkleden gaat natuurlijk gepaard met flink betasten, dus de eerste man staat al snel naakt met een stevige erectie omringd door geklede mannen te genieten van alle handen die zacht over zijn naakte lichaam strelen. Al snel meld zich de volgende die ook met zorg en aandacht uitgekleed wordt. Zo gaan we door tot de laatste man gekleed in een cirkel van naakte mannen staat, klaar om ook te worden uitgekleed.

Als iedereen naakt is volgt een mooie verkenning van lijven, geblinddoekt is dat spannender en ook makkelijker, je ziet elkaar niet en contact maken kan alleen door aanraken en vastpakken. Het gaat al snel van voorzichtig strelen over in wat steviger vasthouden, lange stevige omhelzingen en mooie spontane intieme momenten. Hier en daar zie ik al natte tongen en warme mondjes over tepels en zelfs over stijve erecties glijden.

Dan is het moment gekomen dat de blinddoeken af mogen. Sommige mannen houden de blinddoek om, wat voor hen kennelijk iets spannends toevoegt. De meeste mannen doen hun blinddoek af. We vormen groepjes van drie man en samen met mijn assistent ga ik in het midden zitten met een van de mannen als slachtoffer tussen ons in. We hebben een flesje warme amandelolie en een flesje glijmiddel bij de hand en uiteraard voldoende condooms. We leggen de man op zijn buik en beginnen aan een demonstratie van Tantrische massagetechnieken. De groepjes pikken het snel op en al snel liggen er mannen te genieten van de zachte intense Tantrische massage die voor de masseurs vaak net zo heerlijk kan zijn als voor de gemasseerde persoon. Na een half uurtje wisselen we en zo komt iedereen door de avond ruimschoots aan zijn trekken.

Het mooist zijn de momenten dat er een groepje zo intens bezig is dat iedereen wel moet kijken, alle ogen zijn dan gericht op het groepje waar soms de intensiteit en spanning zo is opgelopen dat alleen een spectaculair gezamenlijk hoogtepunt nog mogelijk is. Dat er allemaal naakte mannen toekijken is dan vaak nog extra geil, waardoor het orgasme nog intenser is.

Gelukkig komen zowel mijn assistent als ik tijdens deze Tantra avonden altijd ruim aan bod want ze worden bezocht door zowel bottums als tops.