Tarieven

geld hoort ook bij het leven en dus bij de tantra

=Basis Tantrische massage (60 minuten)
Er wordt gemasseerd met verwarmde (35-38 graden) zoete 100% amandelolie met een aantrekkelijke exotische geur door toegevoegde etherische olie. Natuurlijk kan ik ook geurloze olie gebruiken. De amandelolie is zeer goed voor je huid dus laat het na de massage gewoon intrekken. Een Basis Tantrische massage duurt ongeveer 60 minuten en omvat je hele lichaam met ruim aandacht voor al je erogene zone’s.Tijdens de Basis massage wordt de prostaat(mannen) wel meegenomen, maar een eventueel orgasme zal bereikt worden door de massage van de lingam (penis) of de yoni (vagina) aan het einde van de massage.
Tarief basismassage 50 euro. 

=Uitgebreide Tantrische prostaat massage (alleen mannen)

Voor veel mannenDeze massage is intensiever en langduriger dan de Basis massage. Er wordt naar een totale lichaamsontspanning toegewerkt waarna er veel aandacht is voor de erogene zone’s rond de anus, het perineum en de billen. De prostaat wordt intensief gemasseerd. Het bereiken van een orgasme door massage van de prostaat is mogelijk maar vraagt veel van de masseur en ook van jou. Deze intieme speciale vorm van Tantra massage duurt ongeveer 60 minuten.Tarief uitgebreide prostaat massage 55 euro.

=Full Body Tantrische massage
Zeer intensieve massage waarbij eerst naar een volledige ontspanning wordt toegewerkt, waarna uitgebreide aandacht voor alle erogene zone’s. De nadruk tijdens deze massage ligt op het full body to body contact waardoor het een zeer intieme en indringende ervaring is. Zoals bij elke vorm van Tantra is de wisselwerking tussen masseur en gemasseerde hier heel belangrijk. Deze intense vorm van Tantra massage duurt ongeveer 60 minuten. Tarief uitgebreide Full Body massage 60 euro.

=Full Body 4hands Tantrische massage
Zeer intensieve massage door twee masseurs waarbij eerst naar een volledige ontspanning wordt toegewerkt, waarna uitgebreide aandacht voor alle erogene zone’s. De nadruk tijdens deze massage ligt op het full body to body contact waardoor het een zeer intieme en indringende ervaring is. Zoals bij elke vorm van Tantra is de wisselwerking tussen masseur en gemasseerde hier heel belangrijk. Deze intense vorm van Tantra massage duurt ongeveer 60 minuten. Tarief uitgebreide 4hands Full Body massage 95 euro.

=Kosten massage in praktijk 
In het uurtarief is olie inbegrepen evenals gebruik van de ruimte. Handdoeken kun je zelf meenemen (2 badlakens, twee normale handdoeken), voor gebruik van mijn handdoeken reken ik 5 euro extra. Parkeren is gratis.

=Kosten massage bij jou thuis 
Voor een massage bij jou thuis gelden de bovenstaande tarieven, bovendien reken ik 5 euro reiskosten ongeacht de afstand (regio Noord Nederland). Handdoeken gebruik ik van jou. Alle overige benodigdheden zoals tafel, olie, etc neem ik mee. Eventuele extra kosten voor parkeren zijn voor jouw rekening.

=Sport/medische massage
Als je lichamelijke klachten hebt is een sport- of medische massage mogelijk.Tarief sportmassage is 22,50 euro per 20 minuten.

=Massageolie
Mijn massageolie is pure amandelolie, waar ik zelf etherische olie aan toevoeg in mijn eigen gekozen melange van geur. Deze olie kun je ook bij mij bestellen voor slechts 9,95 euro per flacon van 250 ml.

=massage in mijn praktijk
Dagelijks van 10 tot 22 hr. kun je op afspraak bij mij langs komen voor een massage. Afspraken hiervoor maak ik per email en telefonisch per sms of whatsapp, mijn praktijk is goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer en er kan gratis geparkeerd worden. Eerste keer Afspreken tenminste een dag van tevoren.

Als je voor het eerst komt maken we natuurlijk kennis met een kopje koffie of thee, we bespreken de massage en na de koffie gaan we aan de slag. Tijdens de massage let ik heel goed op jouw reacties zodat ik weet wat jou triggert en wat je minder prettig vindt, het is belangrijk dat je aangeeft wat je niet wilt en of je ergens (lichamelijke) klachten hebt die van invloed kunnen zijn op de massage.

=massage bij jou thuis
Ik kom bij je thuis in Noord Nederland, ik heb een massagetafel en eventueel een massagestoel bij me. Ik heb ook massageolie bij me op basis van pure amandelolie. Ik breng zelf een schone overtrek voor de massagetafel mee. Handdoeken  gebruik ik van jou.

De massagetafel zetten we neer in de ruimte waar jij je prettig voelt. Zorg dat het daar lekker warm is. Het is fijn om muziek te horen als je gemasseerd wordt, ik neem muziek mee maar je eigen muziek kan natuurlijk ook. Ondertussen kan de olie lekker warm worden. Ik verwarm de olie tot 38 graden Celsius, net niet te heet.

Als we kennis hebben gemaakt, dan kun je gaan liggen op de tafel. Als je niet direct naakt wilt zijn kun je een broekje aan houden. Ik kleed mij bij voorkeur eerst in een sarong die ik meestal tijdens de massage af doe. De massage kan beginnen. Het is een kado aan jezelf, dus jij bepaalt wat er gebeurt en hoe ver je wilt gaan.