Kinky Tantra?

De mannen en vrouwen die bij mij komen zijn allemaal verschillend uiteraard, zowel qua uiterlijk als in hun wensen en verlangens. Meestal komen de diepere wensen en verborgen verlangens pas na een paar bezoeken aan de orde. Hierbij gaat het om het opbouwen van vertrouwen tot een niveau waarbij je niet alleen geen moeite meer hebt om lichamelijk naakt bij elkaar te zijn, maar waarbij er ook een dieper vertrouwen ontstaat.

Je diepste wensen en verlangens delen met iemand kan alleen maar als je elkaar volkomen vertrouwt, dat zou je wel met je partner willen kunnen, maar soms ben je er al snel achter door uitspraken van je partner of door zijn of haar reacties op voorzichtige suggesties, dat je partner er niet open voor staat. Dan wil je je relatie niet op het spel zetten, maar er is dan toch een deel van jou dat geen erkenning krijgt en waar je geen uitweg voor hebt. Dat kan gaan knagen aan je en een eigen leven gaan leiden. Soms wordt het een obsessie en wil je kost wat kost je allerdiepste verlangens beleven.

Ik merk vaak dat mensen als ze zich eenmaal vertrouwd genoeg voelen bij mij duidelijker gaan aangeven wat ze willen. Dat kan non-verbaal op een lichamelijke indirecte manier zijn of directer door voorzichtig te vragen naar de mogelijkheden. Voorzichtig, want je maakt je kwetsbaar door je diepste verlangens te erkennen en je ook op die manier bloot te geven.

Tantra gaat altijd over het erkennen van jou, van jouw verlangens en wensen, zonder oordelen. Ook diepere wensen en verlangens, zolang die anderen of jou zelf geen schade berokkenen, kunnen de ruimte krijgen. Voor veel mensen is dit een echte verademing, eindelijk kunnen ze experimenteren met hun gevoelens en soms blijkt dan dat het allemaal wel meevalt, dat het misschien helemaal niet zo spannend is of juist wel.

Dus een massage met een kinky tintje, daar kijk ik niet gek van op. Als dat voor jou iets toevoegt aan de beleving, dan ga ik daar graag in mee.

 

Tantra, de Goddelijke Extase…

Van oudsher hebben mensen geprobeerd om in extase te geraken om contact te maken met het Goddelijke. Sjamanen gebruikten allerlei middelen, zoals paddenstoelen, heksen gebruikten hallucinerende middelen en in India gebruikten Tantristen seksuele extase om contact te krijgen met het Goddelijke. Tantra is dus een oude traditie van seksuele oefeningen om in extase te geraken zodat je in contact komt met de Goddelijkheid.

Het bereiken van de optimale extase door seksuele oefeningen werd verheven tot kunst, in Tantra tempels konden bezoekers na betaling van een offergave  gebruik maken van de diensten van de aanwezige getrainde mannelijke en vrouwelijke monniken om samen of in groepsverband tot een Goddelijk orgasme te komen. Op de tempels in India kun je de tafereeltjes bewonderen waar mensen in alle mogelijke standen en combinaties seks met elkaar hebben. Op mijn profielpagina kun je zo’n tafereel bekijken.

Een Goddelijke Extase bereiken is een hele kunst, in een Tantra sessie is dat het doel waar je samen aan werkt. Het is altijd een samenwerking, want alleen kun je die extase nooit bereiken. Soms lukt het om al heel snel in extase te geraken, ik zie en voel dat je wegzweeft en niet meer normaal reageert. Je wordt overweldigd door de prikkeling van de gevoelige plekken op je lichaam, door de sensatie van geur en zachte exotische muziek en je voelt hoe je lichaam steeds gevoeliger wordt en hoe je geniet van aanrakingen op plekken waar je ze nog nooit zo gevoeld hebt. Je laat je meevoeren en in een ontspannen toestand neemt je seksuele opwinding steeds verder toe, totdat je uiteindelijk voelt hoe je wordt overweldigd door een intens orgasme dat maar niet op lijkt te houden.

Hoe de sessie verloopt en wat er gebeurt is elke keer anders. Het bereiken van de Goddelijke extase gaat beter en makkelijker naarmate je beter in staat bent om je helemaal te geven, dus als je zoveel vertrouwen hebt gekregen dat je dat toe kunt staan. De spirituele ervaring waar Tantristen naar zoeken hoef je niet te beleven, wat je er mee doet bepaal je helemaal zelf. Dat Tantra heel spiritueel kan zijn ervaar ik vaak genoeg in mijn praktijk, maar het hoeft niet, Tantra beoefenen is op zich al een aangename kunst waar ik zelf ook dagelijks van geniet.

Tantrisch neuken

chakrastantramasseur00Je ligt naakt op mijn warme massagetafel, het ruikt aangenaam naar zoete wierook en op de achtergrond hoor je zachte exotische muziek. Als ik de massage begin voel je mijn warme handen op je rug, voorzichtig tastend en voelend. Ik strijk over je rug en langs je ruggengraat naar beneden en weer omhoog en voel hoe jouw energie verdeeld is over je lichaam. Dat zegt mij veel over hoe jij je voelt. Voor jou is het gewoon een aangenaam strelend gevoel.

Dan vul ik de kom van mijn hand met warme olie, de olie is exact 38 graden, maar voor jou voelt hij bijna te heet. De warmte van de olie en de zachte bewegingen ontspannen, je voelt hoe je alles loslaat, je hoeft niets te doen, je kunt gewoon genieten. Zonder dat je het in de gaten hebt ontspan je steeds dieper en je geniet van elke aanraking. Als je voelt hoe ik ook je billen en de binnenkant van je dijen insmeer met warme olie en deze glad van de olie begin mee te nemen ga je bijna als vanzelf een beetje mee bewegen, je spreid je benen een beetje uit en je kontje komt af en toe omhoog.

Voor mij is dat meebewegen een teken dat je het lekker vindt, dat je billen gevoelig zijn en dat je wil dat ik er meer aandacht aan geef. Waar mijn handen zijn, daar bewegen jouw billen zich naar toe. Ik ga mee in de beweging en strijk zacht door je gladde bilnaad, op zoek naar je gevoelige perineum, het gedeelte tussen je anus en je penis, en masseer ik zacht het gebied rond je anus en de anus zelf. We hebben natuurlijk van tevoren besproken wat je wel en niet wilt, maar jouw lichaam liegt niet, als je me niet vertrouwt, dan zul je jezelf ook niet voor mij openen, dan spannen je billen en voel ik hoe je jouw anus dichtknijpt als ik er aan zit.

door full body contact

door full body contact

Dan zet ik mijn rechterknie op de massagetafel, jouw benen gaan een beetje uit elkaar zodat ik er tussen kan. Jij voelt je heerlijk, die aandacht voor je billen maakt je zacht en ontvankelijk en je verlangt naar meer. Het kan zijn dat je dit gevoel nog nooit zo intens hebt beleefd. Misschien heb je zelfs wel nog nooit meegemaakt dat je zo opgewonden raakte van die aandacht voor je kont, misschien ben je er wel van overtuigd dat dat niet bij jou past. Nu je dit zo ondergaat laat je het gewoon over je heen komen, nieuwsgierig naar het vervolg.

Ondertussen ga ik gewoon door, waarbij ik zeker de eerste keer dat ik je zie heel alert ben op jouw reacties. Zodra ik maar enigszins voel dat je grens bereikt is hou ik op. Jouw reacties zijn echter overduidelijk, je hele lichaam vraagt bijna om meer. Dan haal ik ook mijn andere been op de massagetafel en zit ik op mijn knieën achter je, je benen nog weer wat wijder. Jij voelt mijn energie achter je, je benen opengesperd, alsof je jezelf aan mij over geeft. Zo voel je dat ook, je geeft de regie helemaal uit handen en je bent verbaasd over hoe bevrijdend dat kan zijn. Zeker voor mannen, die zich vaak verantwoordelijk voelen voor hun seksuele partner, de ander moet ook genieten, dus je moet er altijd met je aandacht bij blijven. Nu hoeft dat niet meer.

Dan laat ik mij zacht op je zakken en je voelt mijn harde erectie tussen je benen langs je perineum glijden. Onze lichamen zijn nu dicht bij elkaar, je voelt mijn hete adem in je nek, je krijgt overal kippenvel en het glijden van de harde penis tussen je benen wind je op. Ik zie en voel jouw reacties en soms besluit ik dan om niet door te zetten, maar Jij had al gezegd dat je hier naar verlangde, dus ik hoef me om jou geen zorgen te maken. Zonder de aandacht voor jou te laten verslappen pak ik een condoom van de plank en doe hem om. Ik gebruik royaal glijmiddel en zachtjes druk ik mijn erectie tegen jouw opening. Ik voel je open gaan en penetreer je voorzichtig met kleine zachte stootjes tot ik helemaal diep in je ben.

De beste Tantrische houding om een man te penetreren is als hij op zijn buik ligt (een vrouw kan beter op haar rug liggen). Je begint natuurlijk met een uitgebreid voorspel waarin je samen toewerkt naar ontspanning, zachte massage van de billen en de anus, eerst voorzichtige penetratie met glijmiddel of olie en een vinger, massage van de prostaat en de gevoelige zenuw die er vlak bij ligt, degene die op de tafel ligt ontspant en je merkt dat hij gewillig is en open staat voor meer. Hoe meer tijd je besteed aan dit voorspel, hoe makkelijker het voor je partner is om zich te geven.

Tantra werkt net als QiGong, Tai Chi en Acupunctuur met Chi, de ijle energie die ons allemaal doorstroomt en omringt. Deze energie loopt door een ingewikkeld stelsel van energiebanen en knooppunten. Met Qi Gong oefeningen kun je jouw energie vergroten en ook sturen, meestal doe je dat alleen. Tantra doet hetzelfde, maar dan altijd met twee of meer mensen, die elkaars energie ook kunnen vergroten en sturen. Een van de doelen van Tantra is het vrijmaken van je seksuele energie uit je onderste Dantian, een van de opslagplaatsen van Chi energie. Deze Kundalini energie kun je transformeren in een diepe spirituele ervaring waarmee je contact kunt maken met het Goddelijke in jou.

De zeven grote  chakra’s zijn belangrijke knooppunten van Chi in ons lichaam. Op de foto op mijn profielpagina zie je de chakra’s op mijn lichaam weergegeven. De energie in deze chakra’s kun je voelen als een soort draaikolkjes, het is een draaiende energie, je ziet dat in het onderste chakra de draairichting bij mannen rechtsom en bij vrouwen linksom is. De energie die tijdens een Tantra sessie wordt losgemaakt stroomt vanuit de opslagplek in je onderlichaam langs de chakra’s naar boven. Deze slingerende energie is de fameuze Kundalini, de slingerende slangen.

Als een man met zijn stijve penis, deLingam, de scheppende kracht, de vrouw penetreert in haar yoni, de ontvangende, dan komen de chakra’s dicht tegen elkaar te liggen. Door de houding van de man op de vrouw draait de energie in de chakra’s van de man en zijn vrouwelijke partner  dezelfde kant op. Dit synchroon roteren van de chakra energie, waardoor de energie van de vrouw en de man synchroniseert en samenvloeit,  kan leiden tot een geweldig gezamenlijk orgasme. Dat gaat niet snel, daar moet je de tijd voor nemen.

Bij mannen onderling werkt dit niet, als je op elkaar ligt met de buiken tegen elkaar, dan is de energie tegengesteld, je versterkt elkaar niet. Daarom penetreer je een man als hij op zijn buik ligt. Dan is het effect hetzelfde, de energie van jouw chakra’s en van mijn chakra’s synchroniseert, mijn energie versterkt jouw energie en andersom. Voor twee mannen is dit de perfecte houding om door middel van Tantrisch neuken tot een geweldig hoogtepunt te komen